MENU DUSA

020-4109090

Werkplaats

  • Gespecialiseerde werkplaats
  • FOCWA keurmerk
  • Monteurs zijn RDW erkende keurmeesters
  • Vakkundig
  • Snel

De werkplaats van DUSA Import USA Cars is het kloppende hart van de organisatie. Bij defect aan uw auto, een nieuw onderdeel of juist een onderhoudsbeurt; dan kunt u bij DUSA Import USA Cars terecht.

Een team van hoog opgeleide monteurs hebben in deze gespecialiseerde werkplaats niet alleen hart voor de zaak maar vooral voor uw voertuig. Met zorg en full-service aan diverse Amerikaanse automerken is uw auto in goede handen bij ons gediplomeerde personeel.

Ook voor gedegen advies bij tuning kunt u bij onze specialisten terecht. Neem een kijkje bij onze specials wat zij tot nu toe hebben geleverd.

De monteurs van DUSA Import USA Cars zorgen er altijd voor dat elke nieuwe en gebruikte auto perfect wordt afgeleverd en onderhouden.

Specialisten

Onze monteurs zijn stuk voor stuk USA-Car specialisten en gaan hiervoor regelmatig naar technische cursussen. Zij beschikken over de nieuwste diagnose apparatuur en hebben een eigen hot line met de verschillende fabrikanten voor feedback. Zij hebben de hoogste erkenning gekregen van de General Motors fabrieken dat het predikaat van Official Hummer Cadillac Corvette Service Center aan de monteurs heeft uitgereikt.

Schade en Onderdelenbeheer

Het oplossen en repareren van schades is ook een specialisatie van onze werkplaats. De schadeafdeling werkt altijd volgens de voorschriften van de fabrikanten. De afdeling onderdelen kan ieder gewenst onderdeel of accessoire snel in Europa of Amerika vinden mits het al geen deel uitmaakt van onze ruime voorraad.

Customising

De monteurs op de werkplaats werken niet alleen aan de auto's, maar het sleutelen aan de Amerikaanse auto's is ook een hobby. De monteurs individualiseren graag uw voertuig met een Custom Paint Job, bodykits, bijzondere onderdelen en andere pimp-zaken. Opvoeren, uitbouwen of verfraaien, het kan ze niet gek genoeg zijn.
Bovendien kunnen onze monteurs uw Amerikaanse auto beveiligen, voorzien van communicatiemiddelen, TFT schermen of de nodige extra basspower. Uiteraard zijn onze monteurs SCM opgeleid waar het de beveiligingssystemen betreft.

DUSA Import USA Cars zorgt ervoor dat u altijd kunt terugvallen en met veel plezier en genoegen vele kilometers kunt maken in uw hoogwaardige product. In onze werkplaats staan wij altijd voor u klaar.

Meer informatie of een afspraak met onze werkplaats? Bel dan direct: 020-4109090.