Walk in, drive out!
020 - 410 90 90
Bekijk onze voorraad! 020 - 410 90 90

Pick up APK keuring

APK voor Amerikaanse auto’s en pick up trucks

De Algemene Periodieke Keuring (APK) van een Amerikaanse auto of pick up truck is anders dan de APK-keuring van een reguliere personenauto. Bij DUSA Import USA Cars kun je terecht voor de APK keuring van jouw Amerikaanse auto of pick up truck. Met zorg en full-service aan diverse Amerikaanse automerken is jouw auto in goede handen bij ons gediplomeerde personeel. Onze monteurs zijn RDW erkende keurmeesters die jouw auto of pick up tijdens de APK keuring nakijken op onder andere: de bandenspanning, remmen, wielophanging en eventuele LPG inbouw installatie. Wij lopen jouw Amerikaanse auto of pick up truck volledig na zodat je weer APK-gekeurd en veilig de weg op kunt.

Vragen of een afspraak maken?

Voor vragen of het maken van een afspraak voor de APK keuring van jouw Amerikaanse auto of pick up truck kun je bellen met DUSA Import USA Cars via telefoonnummer 020-4109090.

Vraag het aan DUSA Import USA Cars

Direct contact

DUSA Import USA Cars is sinds 1988 de grootste Amerikaanse pick up dealer in Nederland. Met een voorraad van meer dan 150 Dodge RAM, Ford USA en Toyota Tundra pick up trucks hebben wij altijd de mooiste en nieuwste modellen.

Bezoek showroom

020 - 410 90 90

Vul het formulier in

Aanhef *