Walk in, drive out!
020 - 410 90 90
Bekijk onze voorraad! 020 - 410 90 90

DUSA Import USA Cars sinds 1988

Bedrijfshistorie

DUSA Import USA Cars is sinds 1988 dé specialist in het importeren van Amerikaanse auto’s en pick up trucks. Het bedrijf bracht als eerste een heel nieuw segment op de Nederlandse autowegen. Waar het begon met het importeren van een full-size pick up trucks is DUSA import USA Cars uitgegroeid tot een grote specialist op het gebied van Amerikaanse auto’s en pick up trucks met de grootste voorraad van Nederland.

Mooiste voorraad pick up trucks

Vandaag de dag voert DUSA Import USA Cars nog altijd de boventoon als het gaat om het importeren en leveren van de allernieuwste Amerikaanse automodellen. Amerikanen bouwen dagelijks schitterend vormgegeven auto’s en pick up trucks met geavanceerde techniek en altijd voorzien van een luxueuze uitvoering.

Trusted US car dealer since 1988

Door de explosieve groei en vraag naar Dodge RAM trucks, Ford USA trucks en Toyota Tundra trucks, heeft DUSA Import USA Cars zich volledig gefocust op deze pick up trucks. Een goede voorraad met diverse modellen en uitvoeringen zorgen ervoor dat u naast een scherpe prijs, de auto ook snel kunt rijden!

Voorraad pick up trucks

Daarom DUSA Import USA Cars

  • Trusted US car dealer since 1988
  • Altijd 150 pick ups op voorraad
  • Beste prijs door directe import
  • Eigen werkplaats: LPG, onderhoud en APK
  • Lease, inruil en fiscale voordelen

Bezoek onze showroom

Maak een proefrit

Vraag het aan DUSA Import USA Cars

Direct contact

DUSA Import USA Cars is sinds 1988 de grootste Amerikaanse pick up dealer in Nederland. Met een voorraad van meer dan 150 Dodge RAM, Ford USA en Toyota Tundra pick up trucks hebben wij altijd de mooiste en nieuwste modellen.

Bezoek showroom

020 - 410 90 90

Vul het formulier in

Aanhef *