loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Image 0

Over Dusa

DUSA Import USA CARS in Amsterdam is al sinds 1988 DE specialist in het importeren van Amerikaanse auto’s en pick-up trucks. Zij brachten als eerste een heel nieuw segment op de Nederlandse autowegen. Waar het begon met het importeren van een full-size pick-up trucks is DUSA Import USA Cars inmiddels uitgegroeid tot DE grote specialist op het gebied van Amerikaanse auto’s, pick-up trucks zoals Dodge RAM trucks, Ford USA trucks en Toyota Tundra trucks (met dé grootste voorraad van Europa) en diverse bijzondere exotische auto's uit het allerhoogste segment (zoals o.a. Rolls-Royce en Lamborghini).

 

Functieomschrijving

Als Service Adviseur ben jij het visitekaartje en het gezicht van Dusa en ben je verantwoordelijk voor de correcte ontvangst van de klanten en hun auto. Jij weet dan ook als geen ander hoe een klant behandeld wilt worden en de term gastheerschap is op jouw lijf geschreven. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de juiste planning van de werkzaamheden, de controle van de voortgang en communicatie naar de klant. Wanneer de klant de auto weer komt ophalen, leg je op een duidelijke manier de gedane werkzaamheden en factuur uit en beantwoord je de mogelijke vragen van de klant.

Image 0

quote.svg Eisen

Om deze functie goed uit te kunnen voeren heb je recente werkervaring als Service Adviseur of Werkplaatsreceptionist binnen de Automotive. Kernwoorden die bij jou passen zijn gastheerschap, vakmanschap, duidelijkheid en afspraak=afspraak. Het spreekt voor zich dat je een gezonde dosis autotechnische-kennis hebt en goed om kunt gaan met plan- en facturatiesystemen. Qua persoonlijkheid ben je representatief, enthousiast, vriendelijk, nauwkeurig en flexibel. Daarbij heb je uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling. Verder verwachten wij van je dat je eerlijk en vakkundig bent en een flexibele en klantgerichte instelling hebt. Tenslotte wil jij aan de slag in een mooi en uniek bedrijf binnen een team van gezellige collega’s.

 

Werken bij Dusa

Werken bij DUSA is uitdagend en naast een goed salaris ontvang je ook 24 vakantiedagen, vakantietoeslag en een goed pensioen. Bij DUSA vindt men het erg belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen en dat jullie ook het beste uit elkaar halen. Daarom zijn er ruime mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en cursussen, waardoor jij én jouw team elke dag een beetje beter worden. Bij Dusa ontbreekt het je dus aan niets; een zeer moderne werkomgeving en werkuitrusting, enthousiaste collega’s, dynamische werksfeer en diverse mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Dusa vertegenwoordigt de merken Ram, Ford, GMC, Chevrolet Bedrijfswagens en natuurlijk onze zeer bijzondere collectie exotische auto’s. Een mooi portfolio als je het de medewerkers vraagt. SollicitatieprocedureE-mailSolliciteren.

Interesse in deze vacature?

CV upload (Max. 4mb)
Morgen Internet - Zorgeloos website